Astrologie

Waarom  Helende Astrologie ?

Persoonlijke ervaring heeft me tot deze titel gebracht. Astrologie heeft me inzichten gegeven die tot op heden persoonlijk Helend hebben gewerkt.
Helende Astrologie is een werkwoord.
De planeten met hun connecties werken als een symbolentaal. Al eeuwen is er gewerkt aan en met Horoscopen. Uiteindelijk leidt deze wijsheid der Astrologie naar jouw Geboorte Horoscoop. Een open houding geeft al inzichten. Je situatie verandert niet direct, maar je kijk erop wel. Nieuwe  kansen op mentaliteitsverandering over zaken die we moeilijk hebben gevonden in het verleden en heden.  Je blik verruimt door het verleden te herinterpreteren. Dit alles levert een opgeruimd gevoel op met positieve uitkomsten voor het heden en de toekomst . Helend proces.

Mag ik je op weg helpen?

Aan te bevelen is 3 afspraken van 1.5 uur met je Horoscoop als leidraad. Tijd zal voorbij vliegen. Deel 1 is algemeen kennismaking. Bij Deel 2 en 3 wordt een thema vanuit Deel 1 onderzocht. We kunnen wandelen of een activiteit koppelen aan de behandeling. Geen statisch proces, maar een creatief proces. Geen trauma onderzoek, alles in het hier en nu, zonder oordeel. Ben ervaringsdeskundige op breed terrein. Ken weinig taboes.

Vergoeding is 249 euro voor 3 sessies van 1.5 uur met Horoscoop. Geldig t/m 31Augustus 2021.

Mijn opleidingen zijn nu vooral Astrologie. Van zwarte lichten , evolutionaire astrologie, esoterische,  en medische astrologie. Studeer iedere week en geregeld een online cursus.

Heb ook interesse  voor Tarot en nummererologie. Tevens in verdiept en als consult te boeken.

Astrologie is mijn wereld beleving, omdat symbolen om ons heen zijn en in ons leven.

De planeten zoeken jou graag op, met informatie waar je lang mee mag werken en vooral van mag genieten.

Ik werk ook met anderen hulp verleners. Ik geloof erin dat body en mind gezond moet zijn.

Een filmpje wat mij aanspreekt en dat ik graag deel met jullie: