Astrologie

Waarom  Helende Astrologie ?

Persoonlijke ervaring heeft me tot deze titel gebracht. Astrologie heeft me inzichten gegeven die tot op heden persoonlijk Helend hebben gewerkt.
Mijn uitleg is bedoeld om je de voors en tegens van je keuzes te laten zien. Juist in moeilijke tijden anno 2020.
Helende Astrologie is een werkwoord.
De planeten met hun connecties werken als een symbolentaal. Al eeuwen is er gewerkt aan en met Horoscopen. Uiteindelijk leidt deze wijsheid der Astrologie naar jouw Geboorte Horoscoop. Een open houding geeft al inzichten. Je situatie verandert niet direct, maar je kijk erop wel. Nieuwe  kansen op mentaliteitsverandering over zaken die we moeilijk hebben gevonden in het verleden en heden.  Je blik verruimt door het verleden te herinterpreteren. Dit alles levert een opgeruimd gevoel op met positieve uitkomsten voor het heden en de toekomst . Helend proces.

Mag ik je op weg helpen?

Aan te bevelen is 3 afspraken van 1.5 uur met je Horoscoop als leidraad. Tijd zal voorbij vliegen. Deel 1 is algemeen kennismaking. Bij Deel 2 en 3 wordt een thema vanuit Deel 1 onderzocht. We kunnen wandelen of een activiteit koppelen aan de behandeling. Geen statisch proces, maar een creatief proces. Geen trauma onderzoek, alles in het hier en nu, zonder oordeel. Ben ervaringsdeskundige op breed terrein. Ken weinig taboes.

Vergoeding is 249 euro voor 3 sessies van 1.5 uur met Horoscoop. Geldig t/m 31 Augustus 2020

Mijn Opleidingen:  Jungiaanse symblische Psychologie. Tarot kaarten, Numerologie en Astrologie.Al deze disciplines kennen een  Symbolische Taal. Een getal, planeet of tarot kaart is een symboliek, wat een taal is geworden die je als Astroloog, numeroloog en tarotkundige kan leren. Planeet Pluto , heeft als symboliek de Dood. In symbolen taal staat de dood voor Transformatie. Op deze manier spreekt jouw Horoscoop voor een Astroloog.

Gustav Jung , heeft Astrologie serieus bestudeert en de moderne tijd in geslingerd. Heb verschillende stromingen in de Astrologie bestudeert. Gebruik ik tijdens mijn consult. Jungiaans ,Esotherisch en Evolutionair Astrologie zijn mijn pijlers waar ik uitput.

Het meest voel ik mezelf een Medium, die via de planeten in jouw Horoscoop veel informatie krijgt. Mijn nieuwsgierigheid naar feiten en mijn nuchterheid heeft me aan het studeren gekregen. Best laat in mij leven , na een carrière in de mode als stylist .

The Work van Byron Katie heb ik ook gevolgd. Dit is een instant hulp programma bij acute stress.

Ik werk ook met anderen hulp verleners. Ik geloof erin dat body en mind gezond moet zijn.

Een filmpje wat mij aanspreekt en dat ik graag deel met jullie: