Jeroen

Wie is Jeroen?

Mijn naam is Jeroen Geerts

Schrijven over mezelf vind ik lastig. Ben dan wel een Leeuw, dol op aandacht zou je denken? Deze Leeuw heeft zijn Zon in het Huis 12 staan. Dat is meteen ASTROLOGIE taal. Ik heb zo lang ik me kan heugen een voorkeur gehad voor Astrologie. Een zeer pittige Studie. Maar eenmaal vertrouwd met de taal der Astrologie, biedt dit model zeer veel inzichten. Je geboorte horoscoop heeft informatie over jou en bied je alternatieven. Zo kan het voorkomen, dat we iets in onszelf afwijzen, wat bij de ouders te herleiden is.We herkennen ons vaak in de de ouder. Of we dat nou leuk vinden of niet? Onze relaties hebben een patroon van aantrekken en afstoten. Dit alles is Karma. Oorzaak en Gevolg opgebouwd in vele generaties waar wij een onderdeel van zijn. Het Land waar we geboren zijn ,gewoontes en overtuigingen zijn allemaal Karma.De bevrijding ligt hem erin het eigen pad te herkennen en erkennen!!

Het heeft mij veel moeite gekost om mezelf op  constructieve manier los te maken van mijn opvoeding in plaats van Destructief. Mijn Zon staat in het 12e Huis, wat betekend dat ik heb moeten leren mezelf dienstbaar op te stellen middels persoonlijke crisissen. Mijn persoonlijk proces dient ervoor andere op een moeilijk pad te helpen zelfstandig te worden. Autonoom en Origineel mag iedereen zijn.

Ik durf te schrijven dat ik  een Astroloog ben met veel begrip voor iemand zijn taboes. Jouw situatie wordt gerespecteerd. Ik probeer je niet te veranderen. Ik wijs je graag op je potentie. Jouw Horoscoop is een schat aan informatie. Jouw talenten pakken we voorzichtig uit.

Jouw Horoscoop wil je graag ontmoeten!

Mag ik jou begeleiden?