NM in Steenbok met Zonsverduistering

17 December is de laatste NM bijeenkomst van 2019. Steenbok sluit af met een Zonsverduistering. Dit laatste fenomeen is een natuur verschijnsel. Astrologisch heeft de verduistering een invloed omdat de zon extra nadruk krijgt. NM is 4 graden Steenbok , een echte Saturnale NM. Wat en waar wil jij loslaten? Verantwoordelijkheid her over wegen . Nieuwe grenzen stellen , welke doelen komen tot vervulling?

Kortom een zeer interessante tijd , tenminste tm 12 Januari wanneer we de meest exacte conjunctie van 22 graden met pluto en saturnus hebben bereikt. Jupiter en mercurius staan dan ook in Steenbok. Een echt aarde feestje . Fijn voor mensen met maan of zon of ascendant in aarde. Zijn je aarde huizen bezet met planeten? De water tekens kunnen ook profiteren van Steenbok. Vooral de kreeft .

Bijeenkomst NM 17 December. Stina heeft een verrassing . Dank jullie allen voor een mooi NM jaar. Vindt het een eer jullie te mogen ontmoeten . Mijn passie voor Astrologie blijf en komt in 2020 helemaal vrij.

In Januari 2020 zijn er astrologie bijeenkomsten over Steenbok pluto en saturnus in jouw Horoscoop.

Vragen jouw Jaar prognose in 2020 kunnen vanaf nu worden gesteld.

Prognose duurt 1 uur en kost €55.00 Geldig tm eid Januari

Dit Is een 2020 aanbieding om het jaar goed te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *